Díjak

Díjak

A legnagyobb elismerést mindig ügyfeleink elégedettsége jelenti számunkra, de az elmúlt években szert tettünk számos díjra is, mely talán a leendő partnereink számára is egyfajta jelzést jelenhetnek a nálunk folyó munka minőségéről.

2006. novemberében vehettük át a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség által alapított Magyar Minőség Háza díjat „Üzletviteli tanácsadás” kategóriában.

2007. szeptember 23-án méltattak minket a „Szívbarát Munkahely” cím adományozásával. Alkalmazottaink számára saját edzőtermet létesítettünk, dolgozóink egy része – ha teheti – kerékpárral jár munkahelyre és talán ami a legfontosabb, csapatunkból senki sem dohányzik.

2008. május 23-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított „Év szolgáltató vállalkozása” díját kaptuk kézhez Pekó László Úrtól, mely talán jól fémjelzi a leghátrányosabb helyzetű megyében tett erőfeszítéseinket.

2014. november 14-én cégünk ügyvezetőjét a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért „Az Év Tanácsadó Vállalkozás Tulajdonosa” díjban részesítette.

2018-07-09T11:09:55+00:00július 9th, 2018|

About the Author:

Leave A Comment

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Bővebben Ok