Kockázati tőke

//Kockázati tőke

Kockázati tőke

2011. februárjában írtuk alá a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt-vel (KVFP Zrt.) a tőkebefektetési program közvetítésére vonatkozó együttműködési megállapodást elsőként az Észak-Alföldi Régióban tevékenykedő tanácsadó cégek közül. A Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság 4,4 milliárd forint saját tőkével rendelkező befektetési társaság, amely a kis- és középvállalatok fejlesztését tőkebefektetéssel segíti.

Közös munkánk eredményeképpen olyan kis- és középvállalkozások juthatnak forráshoz, melyeknek termelő berendezések vásárlásához, vagy piaci részesedésük növeléséhez, hatékonyságuk javítására szolgáló irányuló egyéb eszközök beszerzéséhez külső forrásokra van szükségük, tőkestruktúrájuk (alacsony jegyzett tőkéjük) azonban a tiszta banki finanszírozást általában nem teszi lehetővé. A program részletes tájékoztatója megtekinthető a www.kvfp.hu honlapon.

2018-07-09T10:29:15+00:00július 9th, 2018|

About the Author:

Leave A Comment

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Bővebben Ok