Díjak

A legnagyobb elismerést mindig ügyfeleink elégedettsége jelenti számunkra, de az elmúlt években szert tettünk számos díjra is, mely talán a leendő partnereink számára is egyfajta jelzést jelenhetnek a nálunk folyó munka minőségéről.

2006. novemberében vehettük át a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség által alapított Magyar Minőség Háza díjat „Üzletviteli tanácsadás” kategóriában.

2007. szeptember 23-án méltattak minket a „Szívbarát Munkahely” cím adományozásával. Alkalmazottaink számára saját edzőtermet létesítettünk, dolgozóink egy része – ha teheti – kerékpárral jár munkahelyre és talán ami a legfontosabb, csapatunkból senki sem dohányzik.

2008. május 23-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított „Év szolgáltató vállalkozása” díját kaptuk kézhez Pekó László Úrtól, mely talán jól fémjelzi a leghátrányosabb helyzetű megyében tett erőfeszítéseinket.

2014. november 14-én cégünk ügyvezetőjét a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért „Az Év Tanácsadó Vállalkozás Tulajdonosa” díjban részesítette.

 

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink