Zéró emissziós centrumunk átadása

Széles érdeklődés kísérte 2015. március 25-én Zéró Emissziós Centrumunk átadását.Több, mint 80 fő vett részt az ünnepségen és az azt követő konferencián.

 

A 110 nm-es centrum alapberuházásai a következők voltak:

 

2014 év novemberében megvalósult a hálózatra tápláló napelemes rendszer telepítése.

A rendszer teljesítménye: 7,8 kW. A bemutatóteremben került elhelyezésre a Fronius inverter, ami számítógépes csatlakozással folyamatosan követhetővé teszi a napi értékek mérését, statisztikák készítését.

Beszerelésre került a Defro HG 40kW típusú faelgázosító kazán, melyben a saját energiaültetvényünkön (energiafűz, energianyár, császárfa) termesztett fát használunk a fűtéshez.

A fenti beruházások segítségével 2015. január 1-től önellátóan, a fosszilis energiáktól mentesen látjuk el Regionális Tanácsadó Irodánk fűtését és elektromos energia ellátását.

Előadóink között üdvözölhettük Seszták Oszkárt, a megyei közgyűlés elnökét (Megyei fejlesztési források szerepe a beruházás ösztönzésben és az energia hatékonyságban, középpontban a ZÖLD MEGYE stratégia), Tilistyák Pétert, a Budapest Bank Fiókigazgatóját (A BB szerepe a vállalatok finanszírozásában, a Növekedési Hitelprogram előnyei), valamint Dr. Steier Józsefet, a Sunwo Zrt. vezérigazgatóját (Smaragdfa hasznosítási lehetőségei).

Linkek:

http://www.szon.hu/zold-centrumot-adtak-at-nyiregyhazan/2794912

http://www.retrofm.hu/galeria.php?id=8404

http://www.retrofm.hu/retro_cikk.php?id=69606

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink