Megjelentek a legújabb GINOP pályázatok

Ahogyan augusztus elején hírlevelünkben és közösségi oldalunkon előre jeleztük, 2015 augusztus 25.-én megjelent a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében három olyan, a vállalatok által már régóta nagyon várt kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat, amelynek beadhatósága nagyjából szeptember hónap végén indul el és a felhívások az új szabályok alapján 2 évig, illetve keretkimerülésig nyitva lesznek. A három pályázat együttes keretösszege 71 milliárd forint, ami sokkal magasabb az eredeti terveknél.

 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című (GINOP-2.1.1-15 kódszámú) felhívás, melynek célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 50 milliárd forint.

A „Kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás” című felhívás indításának indokoltsága a hazai kutatási infrastruktúra nemzetközi versenyképességének erősítése, a nemzetközileg versenyképes tudás-centrumok létrejöttének támogatása, segítve ezzel a sikeres nemzetközi kutatási együttműködések kialakítását, elmélyítését.

Az Iparjogi felhívás (GINOP-2.1.3-15) által lehetőség van ágazatok szerinti szellemitulajdon-portfóliók létrehozására, és ezek versenyképességet erősítő hasznosítására.

Részletes információért kattintson az alábbi linkekre:

GINOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

GINOP 2.3.3-15 Kutatási infrastruktúra megerősítése

GINOP-2.1.3-15 Iparjog

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink