Irányítási rendszerek kiépítése

//Irányítási rendszerek kiépítése
Irányítási rendszerek kiépítése2019-11-16T21:52:38+00:00

Cégünk minőségirányítási tanácsadó üzletágának feladata partnereink ISO 9001, 14001, 28001, 50001 szabványok és HACCP rendszer szerinti irányítási rendszerének kiépítése, tanúsításra való felkészítése. Az Euroadvance Kft. szakképzett minőségügyi mérnökei és közgazdászai felmérik az Ön vállalatának folyamatait, rendelkezésre álló erőforrásait. A felmérés dokumentálja a szükséges eljárásokat, és aktív segítséget nyújtunk a minőségrendszer bevezetésében.

Segítjük Önt a tanúsító szervezet kiválasztásában is, tájékoztatjuk a pályázati lehetőségekről, elkészítjük a vissza nem térítendő támogatást biztosító Uniós pályázatát, akkreditált tanácsadóként segítjük a rendszer (akár integrált) kiépítését.

Nehézkesen működő minőség irányítási rendszer esetén javaslatokat adunk a rendszer fejlesztésére, új irányvonalak meghatározására. Mivel célul tűztük ki az Észak – Alföldi Régió minőségtudatos gondolkodásának elterjesztését, ezért konferenciatermünkben minőségügyi szemináriumokat tartunk auditorok és egy-egy ágazat szakértőnek bevonásával.

Ügyfeleinket állítjuk a középpontba, ők azok, akik mindig arra ösztönöznek bennünket, hogy tökéletességre törekedjünk a hozzájuk fűződő kapcsolatunkban, és rugalmas módszereket, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk számukra. Mind szolgáltatásaink fejlesztésében, mind ügyfélkapcsolatainkban az őszinteségre és megbízhatóságra törekszünk. Ennek alapja a közel 50 irányítási rendszer kiépítésében, tanúsításra való felkészítésben szerzett tapasztalat a kereskedelem, szolgáltatás, élelmiszeripar, gépjármű kereskedelem és szerviz, egészségügy, gyógyszertörzskönyvezés, építőipar és villamosipari kivitelezések, gyártások területén.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategóriák

    Meta

    Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Bővebben Ok