Közbeszerzési Tanácsadás

//Közbeszerzési Tanácsadás
Közbeszerzési Tanácsadás2019-11-16T21:27:39+00:00

Vállalkozásunk hivatalos közbeszerzési tanácsadóként teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő Önkormányzatok, Gazdasági Társaságok, Egyházak és egyéb szervezetek részére.

A közbeszerzések előkészítésétől a lebonyolításon keresztül mindenben segítséget nyújtunk megrendelőinknek, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb, minden félnek megfelelő, a vonatkozó jogszabályi előírások szerinti közbeszerzési eljárást bonyolítsunk le. A hatékony közbeszerzési eljárás egyik alapvető feltétele a megfelelő eljárástípus kiválasztása, amely a közbeszerzési törvény megfelelő ismeretét és hatékony alkalmazását feltételezi. A folyamat szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő előkészítés és a jól kialakított kommunikációs csatorna, valamint az adminisztrációs fegyelem.

Szervezeti felépítésünket és a támogató informatikai rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a közbeszerzési tanácsadás és a közbeszerzések folyamata a hozzánk forduló Ügyfelek számára a lehető legátláthatóbb és leghatékonyabb legyen.

Magyarország 2004-es csatlakozása az Európai Unióhoz új fejezetet nyitott a magyar közbeszerzések történetében. Napjainkban a közbeszerzések több mint fele Európai Uniós eljárás keretében zajlik le. Cégünk foglalkozik az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló eljárásokkal kapcsolatos közbeszerzési tanácsadással is, kiegészítve az Uniós projektek menedzselését.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategóriák

    Meta

    Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Bővebben Ok