Önkormányzati tanácsadás

//Önkormányzati tanácsadás
Önkormányzati tanácsadás2019-11-16T21:55:23+00:00

A szükséges változások felmérésével, megtervezésével, megvalósításának és az eredmények visszacsatolásának támogatásával segítettünk az önkormányzatoknak, hogy a megváltozott feladat-ellátási rendben és finanszírozási környezetben is ésszerűen és fenntarthatóan szervezett szolgáltatáskínálattal, kötelező és önként vállalt feladatokkal vegyenek részt. Szakmai és szolgáltatói tapasztalatunkat megalapozza, hogy e tanácsadói körben megyei jogú városok önkormányzatai (Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza) és megyei önkormányzatok vezetői is bizalmukkal tisztelték meg Cégünket. 2014. év folyamán az ÁROP-1.A.5-2013. és az ÁROP-3.A.2-2013. számú – a Magyary Programban foglalt célokkal összhangban – szervezetfejlesztési célokat támogató, önkormányzatok részére kiírt pályázatok első ütemében tanácsadói munkával segíthettük 15 város önkormányzatának munkáját. E tanácsadói körben büszkék vagyunk arra, hogy jelentősen hozzájárulhattunk a Hivatalok, az önkormányzati intézmények és cégek, valamint a társulások intézményeinek költségcsökkentéséhez és egyúttal a feladatellátás hatékonyságának növeléséhez.

Cégünk biztosítja tapasztalt szakértőinkkel a megrendelő igénye szerint komplex keretekben (pályázati tanácsadás- és menedzselés, közbeszerzési tanácsadás, oktatás, minőségbiztosítási rendszerfejlesztés) is a közszféra gazdálkodására irányuló belső ellenőrzési és tanácsadói szolgáltatásunkat. Cégünk közel 15 éves belső ellenőrzési és tanácsadói szolgáltatói tapasztalatával megfelel a szakmai normákban, valamint az illetékes minisztérium vonatkozó ajánlásaiban szereplő valamennyi alkalmassági feltételnek.

Szolgáltatásunk során segítséget nyújtunk az önkormányzat irányítási, kockázatkezelési és ellenőrzési rendszereinek fejlesztéséhez. Cégünk az igényekhez minden alkalommal egyedi ajánlatot készít, figyelembe véve az adott szervezet méreteit, feladatainak kiterjedtségét, illetve a megrendelői igényeket.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategóriák

    Meta

    Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Bővebben Ok