olvassa el Legújabb hírlevelünket! 
Ha nem megfelelően jelenik meg, kérem kattintson.

EuroAdvance Kft.

A vidék tanácsadója, több mint 26 éve!

 

KKV pályázati hírlevél 

2021. január 6.
Tisztelt Hírlevél Olvasó!

Első körben, kérem engedjék meg, hogy egészségben, boldogságban, közös sikerekben  gazdag új esztendőt kívánjak kollégáim nevében is! 

Az új év számos pályázati lehetőséggel indul, melyek között a kistelepüléseken működő mikrovállalkozóktól kezdve a nagyvállalatokig szinte mindenki talál számára megfelelőt. Elindult az előzetes regisztráció és minősítés az új GINOP jogcímekben, de már két új VINOP-2021 felhívás tervezet is megismerhető. A mezőgazdasági pályázók számára is nyitva állnak lehetőségek és hamarosan új felhívások is elérhetők pl. gyógynövény termesztés, terményszárítók és tárolók, állattartó telepek felújításának területén. Keretes cikkünkben az elektromos kerékpárok pályázati lehetőségét mutatjuk be partnerünk segítségével.Cégcsoportunk 24 alkalmazottja, több, mint 26 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit!

Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel on-line tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!


Nyíregyháza, Szállási u. 18/a. (41. sz. főút mellett)
Szeged, Back Bernát u. 6. (5. sz. főút mellett)Pályázati hírek


Fejleszteni szeretné vállalkozását?

Most kedvező hírek érkeztek a pályázati piacról!  

1, Újabb GINOP pályázatok januári benyújtással 

Már az elmúlt évben napvilágot láttak a tervezetek, most már ÖN is tallózhat a végleges felhívások között. Nézzük a jogcímeket:

1.1 Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása. A felhívás kódszáma: GINOP-1.2.12-20,

A teljes felhívás letöltése.


1.2 Az egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatása. A felhívás kódszáma: GINOP-1.2.13-20,

A teljes felhívás letöltése.


1.3 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása. A felhívás kódszáma: GINOP-1.2.14-20

A teljes felhívás letöltése.2. Régen nem látott 70-100%-os támogatás KKV-k számára

Az online előminősítő rendszer elindult január 4-én a GINOP-1.2.9-20 konstrukcióhoz kapcsolódóan, melynek célja a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- is kisvállalkozások fejlsztéseinek támogatása. A támogatási összeg: min. 2 millió Ft. max. 60 millió Ft. A támogatandó területek: új  eszközök, gépek, technológiai sorok beszerzése, gyártási licence, know-how, ingatlan beruházás, IT fejlesztés, képzés, bérköltség támogatás, munkavégzés feltételeinek kialkítása..

A részletes felhívás, mely a támogatásban megjelölt településeket is tartalmazza ITT olvasható.


3. Itt a VINOP-2021 a kis- és középvállalkozók új támogatási programja  

A 2021-2027-es időszakban is kiemelt kormányzati cél a gazdaságfejlesztés. A legközvetlenebb módon a GINOP nyitva álló felhívásai mellett a VINOP felhívások, konstrukciók járulnak hozzá ezen cél megvalósulásához, ezért 2021-ben nagy számú támogatási konstrukció elindítása tervezett, hozzájárulva ezzel a COVID járvány okozta negatív gazdasági hatások enyhítéséhez. A szakpolitikai felelősök javaslatára: 27 db konstrukció keretében mintegy 2030 Mrd Ft összegben jelennek meg támogatási lehetőségek 2021-ben a gazdaság számára.

A hat tématerületről és a tervezett ütemezésről összefoglaló dokumentumunkban olvashat.

Két jogcím esetében hamarosan benyújtható a pályázat:

3.1 
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása.
A felhívás kódszáma: VINOP-1.2.1-21

A teljes felhívás letöltése.

3.2 
Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése. A Felhívás kódszáma: VINOP-2.1.2-21

A teljes felhívás letöltése.agriculture.jpg

Friss VP hírlevél, új pályázatok márciustól
Területi Szaktanácsadási Központunk munkatársai összeállították a legfrissebb mezőgazdasági és vidékfejlesztési hírlevelet és a kapcsolódó támogatási listát. 

A múlt év végén a Magyar Közlönyben megjelent a hamarosan megnyíló VP felhívások listája, melyet kigyűjtöttünk Ügyfeleink részére. Ebben a fájlban szólunk a családi gazdaságok új szabályozásáról is.

Új támogatási jogcímek:
- állattartó telepek megújítása (kis ÁTFT)
- ültetvénytelepítés és gyógynövény termesztés
- terménytárolók, tisztítók, szárítók fejlesztése
- vetőmag előállító üzemek fejlesztése
- ritka és veszélyeztetett növényfajták megőrzése
- külterületi helyi közutak fejlesztése


Ha az első körben szeretné benyújtani pályázatát már érdemes készíteni az engedélyes terveket, ÉNGY költségvetést, valamint min. három árajánlatot bekérni a technológiai beruházási elemekre. További hasznos információval és az üzleti terv követelményeivel várjuk irodáinkban annak érdekében, hogy sikeres pályázat segítségével tudja megvalósítani beruházási elképzelését!

 
 


Elektromos kerékpár VNT támogatással
a 3G AUTÓ-tól! Az  IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság  a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tett közzé, melynek célja a gépjármű használattal szembeni alternatíva nyújtása, a fosszilis energiahordozók felhasználásának-, ezen keresztül a település levegőszennyezettségének csökkentése. A program fő célja az autóval munkába járók kerékpáros közlekedésre váltásának ösztönzése.

Partnerünk a 3G AUTÓ is részt vesz a programban, a cég részletes ajánlata ITT letölthető.

A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti a titkarsag@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.

Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.

Tisztelettel:

Szuhóczky Gábor

közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos

 

Adatkezelési tájékoztató: 

Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld.

Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai  alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.


 


Euroadvance Közgazdasági Tanácsadó Kft.
Szállási u. 18/A
Nyíregyháza-Oros Szabolcs-Szatmar-Bereg 4551
Magyaroszág
http://euroadvance.hu


en_US