Irányítási rendszerek kiépítése

Társaságunk tanácsadási üzletágának feladata leendő partnereink

  • ISO 9001 minőségirányítási
  • ISO 14001 környezetközpontú irányítási
  • MSZ 45001, munkahelyi egészség és biztonság irányítási rendszer
  • ISO 50001 Energiagazdálkodási irányítási rendszer
  • ISO 27001 információbiztonság irányítási rendszer

szabványok és HACCP rendszer kiépítése, tanúsításra való felkészítése.

Az Euroadvance Kft. szakképzett minőségügyi mérnökei és közgazdászai felmérik az Ön társaságának folyamatait, rendelkezésre álló erőforrásait.

A felmérés dokumentálja a szükséges eljárásokat, és aktív segítséget nyújtunk az irányítási rendszerek bevezetésében.

Segítjük Önt a tanúsító szervezet kiválasztásában is, tájékoztatjuk a pályázati lehetőségekről, és elkészítjük Uniós pályázatát, pl. a „Vállalati Tanácsadás” jogcímmel, ahol akkreditált tanácsadóként segíthetjük a rendszer kiépítését.

Nehézkesen működő irányítási rendszerek esetén javaslatokat adunk a rendszer fejlesztésére, új irányvonalak meghatározására. Ennél a projektnél is van lehetőség támogatások igénybevételére. Mivel célul tűztük ki az Észak-Alföldi Régió minőségtudatos gondolkodásának elterjesztését, ezért konferenciatermünkben szemináriumokat tartunk auditorok és ágazati szakértők bevonásával.

Ügyfeleinket állítjuk a középpontba, ők azok, akik mindig arra ösztönöznek bennünket, hogy tökéletességre törekedjünk a hozzájuk fűződő kapcsolatunkban, és rugalmas módszereket, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.

Mind szolgáltatásaink fejlesztésében, mind ügyfélkapcsolatainkban az őszinteségre és megbízhatóságra törekszünk. Ennek alapja a közel 35 irányítási rendszer kiépítésében, tanúsításra való felkészítésben szerzett tapasztalat a kereskedelem, szolgáltatás, élelmiszeripar, gépjármű kereskedelem és szerviz, egészségügy, gyógyszertörzskönyvezés, építőipar és villamosipari kivitelezések, gyártások területén.

hu_HU