Irányítási rendszerek kiépítése

Cégünk minőségirányítási tanácsadó üzletágának feladata partnereink ISO 9001, 14001, 28001 szabványok és HACCP rendszer szerinti irányítási rendszerének kiépítése, tanúsításra való felkészítése. Az Euroadvance Kft. szakképzett minőségügyi mérnökei és közgazdászai felmérik az Ön vállalatának folyamatait, rendelkezésre álló erőforrásait. A felmérés dokumentálja a szükséges eljárásokat, és aktív segítséget nyújtunk a minőségrendszer bevezetésében.

Segítjük Önt a tanúsító szervezet kiválasztásában is, tájékoztatjuk a pályázati lehetőségekről, és elkészítjük Uniós pályázatát, pl. a „Vállalati Tanácsadás” jogcímmel, ahol akkreditált tanácsadóként segíthetjük a rendszer kiépítését.

Nehézkesen működő minőség irányítási rendszer esetén javaslatokat adunk a rendszer fejlesztésére, új irányvonalak meghatározására. Ennél a projektnél is van lehetőség támogatások igénybevételére. Mivel célul tűztük ki az Észak – Alföldi Régió minőségtudatos gondolkodásának elterjesztését, ezért konferenciatermünkben minőségügyi szemináriumokat tartunk auditorok és egy-egy ágazat szakértőnek bevonásával.

Ügyfeleinket állítjuk a középpontba, ők azok, akik mindig arra ösztönöznek bennünket, hogy tökéletességre törekedjünk a hozzájuk fűződő kapcsolatunkban, és rugalmas módszereket, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk számukra. Mind szolgáltatásaink fejlesztésében, mind ügyfélkapcsolatainkban az őszinteségre és megbízhatóságra törekszünk. Ennek alapja a közel 35 irányítási rendszer kiépítésében, tanúsításra való felkészítésben szerzett tapasztalat a kereskedelem, szolgáltatás, élelmiszeripar, gépjármű kereskedelem és szerviz, egészségügy, gyógyszertörzskönyvezés, építőipar és villamosipari kivitelezések, gyártások területén.