Közbeszerzési tanácsadás

Vállalkozásunk hivatalos közbeszerzési tanácsadóként teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő Önkormányzatok, Gazdasági Társaságok, Egyházak és egyéb szervezetek részére.

A közbeszerzések előkészítésétől a lebonyolításon keresztül mindenben segítséget nyújtunk megrendelőinknek, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb, minden félnek megfelelő, a vonatkozó jogszabályi előírások szerinti közbeszerzési eljárást bonyolítsunk le. A hatékony közbeszerzési eljárás egyik alapvető feltétele a megfelelő eljárástípus kiválasztása, amely a közbeszerzési törvény megfelelő ismeretét és hatékony alkalmazását feltételezi. A folyamat szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő előkészítés és a jól kialakított kommunikációs csatorna, valamint az adminisztrációs fegyelem.

Szervezeti felépítésünket és a támogató informatikai rendszerünket (www.europe2020.hu) úgy alakítottuk ki, hogy a közbeszerzési tanácsadás és a közbeszerzések folyamata a hozzánk forduló Ügyfelek számára a lehető legátláthatóbb és leghatékonyabb legyen.

Magyarország 2004-es csatlakozása az Európai Unióhoz új fejezetet nyitott a magyar közbeszerzések történetében. Napjainkban a közbeszerzések több mint fele Európai Uniós eljárás keretében zajlik le. Cégünk foglalkozik az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló eljárásokkal kapcsolatos közbeszerzési tanácsadással is, kiegészítve az Uniós projektek menedzselését.

hu_HU