Pályázat- és projektmenedzsment

Az ötlettől a megvalósításig…  Szól a konkurens cégek szlogenje. Mi 26 éve a következőket valljuk: az ötlettől a fenntartási időszak lezárásig. Igen, akkor mondhatjuk, hogy egy pályázatot sikeresen lezártunk, ha a helyszíni ellenőrök és az ügyfél is mindent rendben talált az utolsó személyes találkozás alkalmával. De a finanszírozási tanácsadás, nemcsak a pályázatokról kell, hogy szóljon egy akkreditált, közgazdasági tanácsadó cég életében.

Hiszen adott egy cég, ahol a begyűrűző válság miatt is szükség lehet akár alapszintű tanácsadásra: hogyan kell átalakítani a cég hitelszerkezetét, érdemes-e ennyi munkavállalóval dolgozni, melyek azok a piacok, ahol nagyobb nyereségszintet érhet el?

Aztán következhet a beruházási, fejlesztési ötlet teljes körű menedzselése. Melyik pályázati kiírás, melyik kedvezményes hitel vagy éppen kockázati tőke az, amely megfelelhet az elképzeléseknek?

Elkészítjük a pályázatot, megvalósíthatósági tanulmányt, üzleti tervet, energetikai számításokat, teljes körűen, ha kell, több mint 20 céget magába foglaló alvállalkozói csapatunkat is bevonjuk tapasztalt kollégáim mellé. A mi feladatunk a hiánypótlások, tisztázó kérdések intézése, a támogatási szerződés előkészítése, az elszámolások és a záró beszámoló elkészítése is. Ön koncentráljon a saját üzletére, önkormányzatának vagy civil szervezetének irányítására. 1994. óta meglévő tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk (néha ez a fontosabb) biztos garancia arra, hogy zökkenőmentesen fejezze be a megkezdett fejlesztést.

Egy fontos tény a végére: amíg Ön és Mi együttesen nem látjuk tisztán azt, hogy fejlesztési elképzelését sikerre vihetjük, nem kérünk térítést az előkészítő munkákért!

hu_HU